Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині пограбували пенсіонерку

На Дніпропетровщині пограбували пенсіонерку
9 Чер 2022 11:40 | Обласні новини

За пограбування пенсіонерки поліцейські Кам’янського, що на Дніпропетровщині, затримали 49-річного чоловіка. Підозрюваний увірвався до будинку жінки, звідки викрав мобільний телефон та гроші.

7 червня, із заявою про пограбування до поліції звернулась 63-річна місцева жителька. Поліцейські встановили, що перебуваючи в кімнаті будинку жінка почула звуки в коридорі. І коли вона вийшла подивитись, що відбувається то побачила невідомого чоловіка, який оглядав її сумку. Побачивши жінку, злодій вихопив з сумочки мобільний телефон, гаманець із грошима та побіг до дверей. Потерпіла кричала та намагалась зупинити чоловіка, однак він швидко втік.

Майже через годину поліцейські ВП № 2 Кам’янського РУП затримали грабіжника. Ним виявився 49-річний раніше судимий місцевий житель.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За погодженням з Кам’янською окружною прокуратурою йому повідомили про підозру у скоєні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 186 (грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Оставить комментарий

avatar
250