Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Технічне обслуговування газових мереж від Дніпропетровськгазу: надійно, безпечно, професійно

Технічне обслуговування газових мереж від Дніпропетровськгазу: надійно, безпечно, професійно
8 Чер 2022 10:40 | Обласні новини

Блакитне паливо – вкрай необхідний енергоресурс, наявність якого важлива в умовах війни. І не менш важливо дбати про газову безпеку, адже кожен витік газу у квартирі, будинку чи на підприємстві – може обернутися нещасним випадком.

Так, з початку цього року майже 5,5 тис. свідомих споживачів, із них більше 3 тис. фізичних осіб, близько 1,3 тис. комунально-побутових об’єктів та понад 600 багатоквартирних будинків з спільною формою власності газових мереж в області уклали договори з АТ «Дніпропетровськгаз» на проведення технічного обслуговування газового обладнання і приладів. У ході проведення ТО фахівці виявили та ліквідували майже 4 тис. витоків газу.

Детальніше про важливість проведення технічного обслуговування внутрішніх газових мереж та приладів розповість директор з капітального будівництва АТ «Дніпропетровськгаз» Максим Бойко.

— Чому варто замовляти технічне обслуговування?

— У першу чергу, замовлення цієї послуги гарантує споживачам блакитного палива безпечне використання газу у побуті. І у мирний час, і в умовах війни, звичайно ж кожен хвилюється за власне здоров’я та безпеку своєї сім’ї та оточуючих. А вчасно виконане технічне обслуговування внутрішніх систем газопостачання допомагає виявити витоки газу, перевірити справність запірних пристроїв і в результаті — запобігти виникненню можливих надзвичайних ситуацій.

Оставить комментарий

avatar
250