Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

«Журналістика – життя моє!» — про професію, з любов`ю

«Журналістика – життя моє!» —  про професію, з любов`ю
6 Чер 2022 08:40 | Обласні новини

Відобразити в слові світ таким, як він є, вміло донести інформацію про нього –  у роботі журналіста, мабуть, найголовніше.

Професія ця завжди привертала увагу багатьох, і наврядчи інтерес до неї колись поменшає! Саме багатство подій, явищ у безмежній кількості сфер життєдіяльності дає можливість реалізації у ній людям з різними поглядами! А наявність сучасних гаджетів, інтернет, соціальні мережі взагалі дозволяють відчути себе причетним до журналістики практично кожному!

Проте класним професіоналом можуть стати одиниці!  У чому ж секрет правильної та точної відповіді на заповітні запитання «Хто», «що», «де», «коли» та «чому»? Як фіксувати події та явища, не наділяючи їх власною оцінкою? Як виділити головне та донести його до своєї аудиторії? У відповідях на ці питання і полягає професіоналізм. Цим навичкам навчають у сучасних ВНЗ, ці вміння знаходять у щоденній практичній роботі.

 До кращих майстрів слова прислухаються, чекають на їх статті та сюжети. Вони отримують премії, по  їх роботам вивчають історію нащадки! Це журналісти, внутрішній світ яких багатогранний, це професіонали, які пропускаючи інформацію через призму власного інтелекту та світогляду, видають її кришталево об’єктивно, прозоро та переконливо!

Оставить комментарий

avatar
250