Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Кривому Розі відкрили сучасну амбулаторію (фото)

У Кривому Розі відкрили сучасну амбулаторію (фото)
20 Тра 2022 12:40 | Обласні новини

У Кривому Розі вже створено та ефективно працюють 50 амбулаторій. Вони відповідають всім сучасним вимогам, як по якості приміщень, так і по оснащенню. Після капітального ремонту в Довгинцівському районі запрацювала амбулаторія загальної практики сімейної медицини №6 по вул. Мухіної, 2. Це спільний проєкт міста з іноземними партнерами.

Оновлена амбулаторія по вул. Мухіної, 2 зможе обслуговувати майже 12 тисяч криворіжців. На виїзній робочій нараді з медиками, будівельниками та європейськими партнерами начальник Військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул зазначив, що в умовах воєнного стану працюють усі комунальні підприємства та міські служби, вся медична галузь міста працює стабільно та забезпечена всім необхідним.

В оновленій амбулаторії працює 6 лікарів та 13 медичних сестер, які приймають пацієнтів у просторих та обладнаних кабінетах з сучасним оснащенням.

Для розвитку міста та комфорту криворіжців, Кривий Ріг залучає інвестиції міжнародних партнерів.

«Наші медичні працівники дуже вдячні за можливість працювати в комфорті і надавати пацієнтам якісну медичну допомогу. У червні 2021 року розпочалися ремонтні роботи і зараз ми бачимо чудовий результат. Будівельники замінили металопластикові вікна та двері, обшили гіпсокартоном та пофарбували стіни, облаштували новий пандус. Повністю проведені роботи по водо, електропостачанню, встановлена нова сантехніка. Проведені роботи з благоустрою прилеглої території. Крім того, у співпраці з УФСІ ми отримали сучасне обладнання — гематологічний аналізатор, апарат ЕКГ, небулайзери, тонометри, різноманітні тест-системи. Місто допомогло нам з придбанням медичних та офісних меблів», — сказала Анастасія Кузнецова, директор Центра первинної медико-санітарної допомоги №5.

Оставить комментарий

avatar
250