Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Юні мешканці Дніпропетровщини успішно опановують робототехніку

Юні мешканці Дніпропетровщини успішно опановують робототехніку
18 Тра 2022 13:40 | Обласні новини

На Дніпропетровщині вихованці гуртку робототехніки Будинку творчості дітей та юнацтва міста Покрова в дистанційному режимі долучають до участі у різноманітних конкурсах, де мають змогу проявити свої творчі здібності.

Вже декілька років поспіль юні техніки й програмісти активно беруть участь у обласному фестивалі освітньої робототехніки та здобувають перемоги. Це щорічна подія для аматорів Робототехніки. Останніми роками участь у ньому можлива -лише онлайн, але бажаючих взяти участь у ньому не зменшується.

Незважаючи на велику кількість суперників, вихованець гуртка робототехніки БТДЮ Ілля Гіленко зміг вибороти призову сходинку — став володарем ІІ місця у номінації «Фристайл». Готуючись до фестивалю, Ілля разом з наставником, керівником гуртка робототехніки Віктором Кондратюком, добре попрацювали у тандемі, створивши машину-робота.

Також у рамках проведення Відкритого обласного фестивалю освітньої робототехніки гуртківці мали змогу пройти онлайн веб-квест «Несподівана подорож». За підведеними підсумками було відзначено вісім вихованців гуртку робототехніки БТДЮ нашого міста.

Оставить комментарий

avatar
250