Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

«Маємо бути ефективним тилом»: голова Павлоградської РВА про ситуацію в районі

«Маємо бути ефективним тилом»: голова Павлоградської РВА про ситуацію в районі
17 Тра 2022 19:40 | Обласні новини

У Павлоградському районі завершують посівну кампанію. Приймають переселенців та допомагають військовим. А ще висаджують «Сади Перемоги».

Про це розповів голова Павлоградської РВА Сергій Рублевський під час брифінгу у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.

«Щодня відчуваємо, що йде війна. Але розуміємо, що наша основна робота зараз – забезпечення тилу. Сталого та ефективного життя в громаді, – розповів Сергій Рублевський. – Район з продуктами, працюють магазини й транспорт. Допомагаємо тим, хто нині на передовій. Та хто  переїхав до району з інших областей».

У Павлоградському районі прийняли майже 13 тис внутрішньо переміщених осіб, додав Сергій Рублевський. Найбільше у Павлограді – понад 7 тис. Ще більш ніж 3 тис переселенців – у Тернівці.

Мешканці району долучилися до всеукраїнського проєкту «Сади Перемоги». Громади отримали гуманітарну допомогу – набори насіння для «борщового набору». Засаджують ділянки морквою, буряком, картоплею.

«Відходимо від першого шоку та налагоджуємо нове життя в умовах війни. Відновлює роботу малий та середній бізнес, працюють підприємства. Рухаємось уперед. Сподіваюся, що з кожним днем ситуація буде покращуватися», – сказав голова Павлоградської РВА.

Оставить комментарий

avatar
250