Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На першій з початку війни сесії Дніпропетровської облради депутати одноголосно засудили збройну агресію Росії

На першій з початку війни сесії Дніпропетровської облради депутати одноголосно засудили збройну агресію Росії
13 Тра 2022 17:40 | Обласні новини

На Дніпропетровщині вперше з початку повномасштабної війни відбулася сесія облради. Засідання провели онлайн. Розглянули зміни до обласних програм.

Одноголосно засудили збройну агресію РФ проти України. Заснували почесну відзнаку «Оборона. Єдність. Перемога». Про це повідомили в обласній військовій адміністрації.

 «Сьогодні весь депутатський корпус об’єднав зусилля. Облрада та ОВА щоденно підтримують ЗСУ та переселенців. Працюємо над захистом області,  забезпечуємо її повноцінну життєдіяльність.  Велика шана військовим, які вдень та вночі боронять державу. Низькій  уклін кожному», – сказав голова обласної ради Микола Лукашук.

 Найперше проголосували за рішення про засудження збройної агресії РФ, підтримку територіальної цілісності та незалежності України.

 «РФ скерувала свої зусилля на фактичне знищення українського народу. Холоднокровне вбивство мирного населення, позбавлення волі громадян України, їх катування. Знищення з небаченою жорстокістю житлових будинків та об’єктів інфраструктури. Це злочини проти людяності», – йдеться у зверненні депутатів Дніпропетровської облради.

Оставить комментарий

avatar
250