Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Допомагають переселенцям та займаються благоустроєм: актуальна ситуація у Новомосковську

Допомагають переселенцям та займаються благоустроєм: актуальна ситуація у Новомосковську
13 Тра 2022 11:40 | Обласні новини

Ситуація у Новомосковську контрольована. Комунальні служби, магазини, лікарні працюють у штатному режимі. У місті ремонтують дороги, приводять до ладу вулиці та сквери.

Допомагають переселенцям знайти житло та роботу. Про це розповів міський голова Новомосковська Сергій Рєзнік під час брифінгу у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.

«Майже усі малі підприємства відновили роботу. Нестачі продуктів у магазинах та дефіциту ліків в аптеках немає. Усі побутові питання оперативно вирішуємо. Допомагаємо тим, хто шукає прихисток. Дякуючи Збройним силам України, в нас усе більш-менш спокійно», – сказав Сергій Рєзнік.

Місцеві дитсадки поки не працюють, додав він. У школах діти навчаються дистанційно. Завершити навчальний рік у місті планують 7 червня.

«Війна – не привід перестати робити місто охайним та гарним. Тож проводимо поточні ремонти доріг. Плануємо їх завершити до початку літа. Приводимо до ладу тротуарні доріжки, облаштовуємо зони відпочинку. Зокрема, оновлюємо міський сквер – висаджуємо рослини, встановлюємо нові лави та урни», – розповів Новомосковський міський голова.

Оставить комментарий

avatar
250