Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Мешканців Дніпропетровщини запрошують долучитися до міжнародного флешмобу до Дня Європи

Мешканців Дніпропетровщини запрошують долучитися до міжнародного флешмобу до Дня Європи
11 Тра 2022 09:40 | Обласні новини

Стартував міжнародний онлайн-флешмоб «EU&UA_together». Його організували до Дня Європи. Долучитися запрошують мешканців області.

Про це повідомили у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.

«Запрошуємо долучитися до флешмобу мешканців Дніпропетровщини. Тих, хто залишився в Україні, і тих, хто тимчасово виїхав до інших країн. Розповісти про волонтерів, небайдужих мешканців Європи та світу. Усіх, хто допомагає налагодити життя у нових умовах», – розповіла директорка обласного Центру позашкільної освіти Юлія Скляр.

Вона додала – можна розповідати і про міжнародну діяльність різних країн. А ще роботу організацій, які популяризують європейські цінності.

Щоб долучитися до флешмобу, потрібно до 22 травня розмістити відео, текстові або художні матеріали на своїх сторінках у Facebook чи Instagram. Можна зняти відео-історію, зробити фото, намалювати картину, написати листа чи пост. Та додавати до публікацій  хештег #kzpo_cpo_dor_EU_UA_together.

Якщо немає можливості викласти матеріали у соцмережах – надсилати їх на електронну пошту: kzpo_cpo_dor@ukr.net. Більше – тут.

Оставить комментарий

avatar
250