Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Як жителі Дніпропетровщини можуть допомогти літнім мешканцям регіону та переселенцям

Як жителі Дніпропетровщини можуть допомогти літнім мешканцям регіону та переселенцям
9 Тра 2022 10:40 | Обласні новини

Мешканці Дніпропетровщини можуть придбати готові набори продуктів та засобів гігієни. Їх передадуть тим, хто найбільше потребує допомоги. Таку акцію проводить торгівельна мережа VARUS.

У травні сплачені карткою VISA кошики будуть подвоювати. Про це стало відомо під час брифінгу в обласній військовій адміністрації.

«До проєкту приєднався наш партнер – міжнародна платіжна система VISA. Він подвоїть зусилля наших клієнтів. Наприклад, якщо ви захотіли «підвісити» набір  за 250 грн та оплатили його карткою VISA, то територіальний центр міста-учасника отримає два такі набори», – пояснив директор з електронної комерції VARUS Олег Спірін.

Загалом до проекту «Це вам від щирого серця» приєдналися 8 міст. Це Дніпро, Кривий Ріг, Кам’янське, Нікополь, Марганець, Павлоград. А ще – Запоріжжя та Київ.

«До Дніпра вже передали 344 набори, – розповіла начальниця управління соціального захисту департаменту соціальної політики Дніпровської міської ради Ірина Максименко. – 75 наборів ми вже видали підопічним. Це самотні люди похилого віку, зокрема, й переселенці».

Оставить комментарий

avatar
250