Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Запасаються, укріплюються, розвивають волонтерський рух – чим живе Вільногірськ

Запасаються, укріплюються, розвивають волонтерський рух – чим живе Вільногірськ
5 Тра 2022 18:40 | Обласні новини

Ситуація у Вільногірську – стабільна. Підприємства випускають продукцію на сплачують податки.

Працюють комунальники, курсує транспорт, відкриті крамниці, у ЦНАПі надають адмінпослуги. Про це під час брифінгу у Дніпропетровській ОВА розповів Вільногірський міський голова Володимир Василенко.

«Поки наші дають відсіч ворогу на передовій, громада продовжує функціонувати. Єднає зусилля заради перемоги. Запасаємося, укріплюємося. Працюють всі підприємства критичної інфраструктури.Банківські установи, магазини, лікарні, ринки. Є централізовані газ, вода, світло», – зазначив Володимир Василенко.

Він наголосив, що додатково на випадок відключення водопостачання у місті збудували бювети. Вони працюють цілодобово. Люди безкоштовно можуть брати там питну воду. Бювети забезпечили резервним електропостачанням. Придбали генератори та запаслись паливом.

«Наперекір війні Вільногірськ розквітає. Минулого місяця за ініціативи активістів у нас з’явився липовий гай. Не стоїть на місці спортивне життя. В освітніх закладах до 25 травня триватиме онлайн навчання. Разом із місцевими учнями навчаються і 68 дітей-переселенців», – розповів міський голова.

Оставить комментарий

avatar
250