Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Дніпропетровськгаз виконав техобслуговування близько 450 споживачам газу у регіоні

Дніпропетровськгаз виконав техобслуговування близько 450 споживачам газу у регіоні
6 Кві 2022 11:40 | Обласні новини

Газовики Дніпропетровськгазу продовжують у період воєнного часу цілодобово стояти на своєму економічному фронті та підтримувати економіку України.

Саме тому наші фахівці відновили критично важливу роботу для підтримки газорозподільної системи та безпеки мешканців регіону.

У березні майже 450 клієнтів отримали від Дніпропетровськгазу послугу з технічного обслуговування внутрішньобудинкових газових мереж. Вона передбачає фахове обстеження внутрішньої газової системи для безпечного користування та запобігання виникнення аварійних ситуацій. Спеціалісти газорозподільної компанії провели ТО на об’єктах побутових і комунальних споживачів в області.

Виконувати технічне обслуговування має право обрана власником чи балансоутримувачем компанія, у якої є усі необхідні дозволи на роботи підвищеної небезпеки та експлуатацію машин, механізмів та устаткування. Дніпропетровськгаз виконав вже десятки тисяч ТО для споживачів блакитного палива у регіоні, оскільки у нашої компанії фаховий персонал і вся необхідна матеріально-технічна база для проведення таких робіт. У воєнний час газовики газорозподільної компанії докладають великі зусилля, щоб усі споживачі блакитного палива мали стабільне та безаварійне газопостачання.

Оставить комментарий

avatar
250