Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Дніпропетровській області ситуація контрольована по всім напрямкам – Лукашук

У Дніпропетровській області ситуація контрольована по всім напрямкам – Лукашук
5 Кві 2022 13:40 | Обласні новини

Ситуація по всім напрямкам в Дніпропетровській області контрольована. Входу ворожих військ на територію регіону не зафіксовано. Проте вночі був обстріл Синельниківського району.

Про це під час брифінгу в Дніпропетровській ОВА повідомив голова обласної ради, заступник голови Ради оборони області Микола Лукашук.

«Вночі був ракетний обстріл Синельниківського району. Дуже професійно спрацювала ППО, ракети знищили, – сказав Микола Лукашук. – До Великомихайлівської громади прилетіло декілька касетних ракет».

Він наголосив, що це заборонені міжнародними конвенціями ракети. Вони підриваються трохи раніше, ніж потрапляють в землю. На деякій площі розкидаються міни.

«Ці міни знищуються через 35-40 годин самостійно. Одна з жінок в селі рано вранці вийшла на город, взяла в руки таку міну і загинула. Тому хочу звернутися до всіх мешканців області. Це вже третя смерть від необережного поводження з боєприпасами. Якщо ви бачите підозрілий предмет, ні в якому разі не торкайтеся. Одразу повідомляйте поліцію та ДСНС», – сказав Микола Лукашук.

Оставить комментарий

avatar
250