Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Аграрії Дніпропетровщини можуть взяти безвідсотковий кредит на 1 рік

Аграрії Дніпропетровщини можуть взяти безвідсотковий кредит на 1 рік
31 Бер 2022 11:40 | Обласні новини

Сільгоспвиробники області можуть взяти безвідсотковий кредит на один рік. Замість застави – державні гарантії на 80% позики. Кошти витратити на посівну, збір врожаю та подальшу переробку продукції.

Про це розповіли у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.

 «Уряд розширив можливості кредитування для аграріїв. Аби надати їм необхідний ресурс для весняно-польових робіт», – зазначила начальниця управління агропромислового розвитку Дніпропетровської ОВА Любов Клімович.

 Аграрії можуть витратити кредитні кошти на закупівлю сільгосппродукції, насіння, добрив, засобів захисту рослин, палива, запасних частин для техніки. А ще на оплату праці робітників чи оренду.

Кредит можна взяти на рік. Оформити його у будь-якому державному банку: Приватбанку, Ощадбанку, Укргазбанку, Укрексімбанку. Максимальна сума позики – 1,5 млрд грн. Застава не потрібна. Запорукою для фінансової установи будуть державні гарантії на 80% коштів.

«Відсоток не нараховуватиметься за користування кредитом. Лише за його оформлення. Максимальна ставка, яку може виставити банк, – 1%», – розповіла заступниця директора Дніпропетровської обласної дирекції АБ «Укргазбанк» Наталія Арутюнова.

Оставить комментарий

avatar
250