Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Майже 200 переселенців працевлаштувалися на Дніпропетровщині

Майже 200 переселенців працевлаштувалися на Дніпропетровщині
25 Бер 2022 18:40 | Обласні новини

На Дніпропетровщині працевлаштувалися вже 180 переселенців. Про це повідомив перший заступник голови Дніпропетровської ОДА Володимир Орлов в ефірі телеканалу «Дніпро TV». Він зазначив – область стала внутрішнім хабом для людей, які виїжджають з охоплених бойовими діями регіонів.

«Дніпропетровщина – немов внутрішній хаб між Харківською, Луганською, Донецькою, Запорізькою, Херсонською областями. Ми забезпечуємо переселенців речами та продуктами харчування. Допомагаємо виїхати далі, в інші регіони країни. А тим, хто залишається – знайти роботу», – сказав Володимир Орлов.

Він додав – Україну підтримує багато країн. Допомагають біженцям, надсилають гуманітарну допомогу.

Читайте нас в телеграмм-канале t.me/vestidpua

«Дуже вдячні нашим Збройним силам, територіальній обороні, правоохоронцям. Усім, хто боронить країну та Дніпропетровщину. На території області жодного загарбника немає. Підступи до регіону охороняються», – сказав Володимир Орлов.

В області продовжують діяти важливі державні програми. Зокрема, «Доступні кредити». Підприємство може отримати у кредит до 60 млн грн під 0% на період воєнного стану. Така ставка діятиме й ще протягом 1 міс після його завершення.

Оставить комментарий

avatar
250