Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Понад 600 переселенців шукають роботу на Дніпропетровщині

Понад 600 переселенців шукають роботу на Дніпропетровщині
24 Бер 2022 10:40 | Обласні новини

На Дніпропетровщині понад 600 переселенців звернулися до служб занятості у пошуку роботи. З них майже півтисячі людей прагнуть працевлаштуватися у Дніпрі. Вакансії нині пропонують найрізноманітніші.

«Нині на обліку обласної служби зайнятості – понад 100 переселенців. Люди приїхали, зокрема, з Донецької, Луганської, Харківської, Запорізької, Київської областей. У базі маємо більш ніж 1,1 тис вакансій», – сказала заступниця начальника відділу інформаційної роботи Дніпропетровської обласної служби зайнятості Світлана Малахова.

На Дніпропетровщині роботу пропонують у найрізноманітніших сферах. Зокрема, у галузях соцзахисту та охорони здоров’я, сільському господарстві й на залізничному транспорті. Членів команд шукають понад 330 роботодавців.

«Міська інспекція з питань праці отримала вже з півтисячі звернень від переселенців. Роботу у Дніпрі шукають представники різноманітних професій. Перші анкети від кандидатів ми вже передали на розгляд потенційним роботодавцям», – розповіла начальниця інспекції з питань праці та зайнятості населення Дніпровської міської ради Тетяна Янушкевич.

Оставить комментарий

avatar
250