Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині відновлюють планові роботи з обстеження систем газопостачання

На Дніпропетровщині відновлюють планові роботи з обстеження систем газопостачання
23 Бер 2022 14:40 | Обласні новини

На Дніпропетровщині критична інфраструктура продовжує посилено працювати у воєнний час, тож Дніпропетровськгаз відновлює планові роботи на мережах. Відновлення роботи усіх служб та планової роботи зараз необхідне для того, щоб підтримувати газорозподільну систему в належному стані.

Відсьогодні ми починаємо проводити планові роботи з обстеження ШГРП (жовтих шаф) та ГРП (цегляних будівель для регулювання тиску газу). Групи ГРП/ШРП проведуть технічний огляд, технічне обслуговування і поточний ремонт обладнання у газорегуляторних пунктах тощо.

Дніпропетровськгаз просить усіх із розумінням ставитися до виконання наших обов’язків і не перешкоджати бригадам виконувати планові роботи. Усі фахівці мають теоретичну та практичну підготовку, необхідну для виконання якісного і вчасного технічного обслуговування газопроводів.

Звертаємо увагу, що фахівці Дніпропетровськгазу пересуваються на брендованих автомобілях, мають з собою посвідчення працівника, одягнені у спецодяг з логотипом компанії, їх ви можете впізнати одразу.

Оставить комментарий

avatar
250