Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Голова Дніпропетровської обласної ради закликав аграріїв розпочинати посівну кампанію

Голова Дніпропетровської обласної ради закликав аграріїв розпочинати посівну кампанію
22 Бер 2022 10:40 | Обласні новини

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук закликав аграріїв розпочинати посівну кампанію. Для цього фермерам буде надана допомога не лише від обласної, але й від центральної влади.

За словами очільника ДОР, протягом останнього тижня обласна військова адміністрація разом з обласною радою розробляють механізми надання підтримки фермерам для початку польових робіт. У військовій адміністрації не заперечують: цьогоріч через вторгнення Росії посівна кампанія стане найважчою за всі 30 років незалежності України.

«Дніпропетровська ОВА й обласна рада працюють з громадами, збирають інформацію щодо того, хто де буде сіятись, які є питання з пальним та логістикою. Ми на зв‘язку цілодобово та готові зробити все, що від нас залежить, аби фермери вийшли в поля. В Дніпропетровській області нині ситуація стабільна: в нас немає активних обстрілів, на нашій землі немає окупантів. Зараз ми можемо будувати плани щодо посівної та втілювати їх у життя. Тому я закликаю аграріїв не вагатися й розпочинати посівну там, де для цього є можливості. Ваша праця нині як ніколи важлива не лише для регіону, а й для всієї країни. Від цього залежить наша продовольча безпека. Навіть якщо врожай буде дещо меншим, ніж протягом попередніх років, він все рівно забезпечить потреби області і потреби держрезерву», – зазначив Микола Лукашук.

Оставить комментарий

avatar
250