Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині повернули газопостачання майже в 350 осель (фото)

На Дніпропетровщині повернули газопостачання майже в 350 осель (фото)
17 Бер 2022 13:40 | Обласні новини

Газовики з усієї країни, розуміють сьогодні свою відповідальність перед людьми, перед Україною. Справжніми героями є і бригади Дніпропетровськгазу, які роблять усе можливе та неможливе для стабільного розподілу блакитного палива.

На Дніпропетровщині днями до аварійно-диспетчерської служби надійшло 2 заявки про механічне пошкодження надземного газопроводів у регіоні. Не дивлячись, що був майже нічний час, бригада виїхала на виклик, оскільки наші служби працюють цілодобово в посиленому режимі. У двох населених пунктах виконали локалізаційні роботи, обстежили газопроводи низького та середнього тиску.

Наступного дня зранку ремонтна бригада у супроводі 2 аварійних бригад на чолі з керівником дільниці Світланою Риженко виїхали на проведення ремонтних робіт. На другому об’єкті проблема була вкрай серйозна — частина газопроводу була майже знищена через ворожі обстріли у сусіднього регіоні.

Наші новини Telegram t.me/vestidpua

Ремонтна бригада, у складі яких були зварювальник Сергій Телегін та майстер Оксана Силка, дві бригади АДС: майстри Микола Нестеренко, Дмитро Луценко, слюсарі – Сергій Мартиненко, Михайло Дудка, Дмитро Набока, Віталій Бойко, провели глобальні роботи разом з місцевою ОТГ. У роботі була задіяна спецтехніка з підйомними механізмами. Завдяки професіоналізму газовиків та організації процесу Світланою Риженко було відновлено газопостачання для майже 350 побутових споживачів.

Оставить комментарий

avatar
250