Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Мешканці Дніпропетровщини можуть сплатили за розподіл газу без комісії

Мешканці Дніпропетровщини можуть сплатили за розподіл газу без комісії
10 Бер 2022 16:40 | Обласні новини

Компанія спільно з партнерами у цей складний воєнний час йде на зустріч кожному споживачу блакитного палива на Дніпропетровщині. Нині для клієнтів Дніпропетровськгазу 0% комісії при оплаті послуги з розподілу блакитного палива через сервіси 104.ua. Просимо за можливості здійснювати оплату до 20 числа поточного місяця. Робити розрахунок можна навіть частинами, якщо це зручно для вас.

Нині в умовах воєнного стану клієнти Дніпропетровськгазу продовжують сумлінно сплачувати комунальні послуги. І ми щиро вдячні за таку вашу відповідальність та прояв громадянської позиції.

Сплатити за розподіл газу без комісії можна через такі онлайн-сервіси 104.ua:

1. Особистий кабінет на сайті 104.ua https://ok.104.ua/ua/ 2. Оновлені додатки 104.ua доступні для двох систем: iOS — http://surl.li/bcptr та Android — http://surl.li/bcptv 3. А також через системи інтернет-платежів EasyPay.ua та iPay.ua .

Пам’ятайте — від вашої своєчасної оплати за розподіл газу залежить не тільки належна робота газорозподільної системи, її обслуговування та ремонт, цілодобова робота аварійно-диспетчерської служби Дніпропетровськгазу. Зараз ще більше, ніж раніше, від цього залежить економіка не лише кожної конкретної області, а й всієї України.

Оставить комментарий

avatar
250