Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Дніпропетровській області активізувалися шахраї, які ходять по домівках

У Дніпропетровській області активізувалися шахраї, які ходять по домівках
10 Бер 2022 13:40 | Обласні новини

У Кривому Розі та інших містах Дніпропетровської області невідомі люди під виглядом працівників комунальних служб намагаються потрапити до будинків та квартир жителів. Це можуть бути шахраї або мародери. Співробітники ДТЕК Дніпровські електромережі наразі не проводить роботи на дому у клієнтів. Не відкривайте двері та повідомте про такі випадки у поліцію.

Останнім часом зафіксовані випадки, коли до людей звертаються сторонні особи, які представляються співробітниками компанії ДТЕК Дніпровські електромережі. Закликаємо наших клієнтів бути пильними. Звертаємо увагу: наш персонал з кінця лютого не проводить зняття показів або інших робіт, які вимагають потрапляння у будинки та квартири клієнтів. У таких випадках радимо звертатися в поліцію.

Також нагадуємо, що для безпеки клієнтів та співробітників усі центри обслуговування клієнтів тимчасово закриті. Але наші фахівці готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: соцмережі, кол-центр (056/066/067/063) 790-99-00, чат-боти Viber та Telegram та Viber-канал інформування «ДТЕК info ДНЕМ».

Оставить комментарий

avatar
250