Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Критична інфраструктура Дніпропетровщини працює стабільно

Критична інфраструктура Дніпропетровщини працює стабільно
25 Лют 2022 17:40 | Обласні новини

Мешканці області – з теплом, водою, електрикою. Об’єкти критичної інфраструктури працюють стабільно. Керівники підприємств на робочих місцях. Про це повідомили під час брифінгу.

«Водоканали та підприємства, які постачають тепло, працюють. Мають запас газу та вугілля. А ще реагентів для очищення води. Опалювальний сезон триває, подається тепло у домівки людей та соціальні заклади. Цілодобово моніторимо ситуацію», – зазначив заступник директора департаменту житлово-комунального господарства та будівництва ДніпроОДА Дмитро Стороженко.

Бригади працюють у режимі цілодобових чергувань. Оперативно ліквідують аварійні ситуації у мережах. Серйозних збоїв немає.

«Уся інформація про відключення електроенергії – фейк. Спеціалісти продовжують працювати. На критичний випадок ми розробили для них інструкції», – запевнив керівник відділу з протиаварійної роботи ДТЕК Дніпровські електромережі Олексій Івахненко.

Він додав, що у разі пошкодження об’єктів електрозабезпечення фахівці робитимуть усе можливе для швидкого їх відновлення.

Оставить комментарий

avatar
250