Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Ворог хоче зламати нашу волю. Ми не дамо це зробити – Резніченко

Ворог хоче зламати нашу волю. Ми не дамо це зробити – Резніченко
24 Лют 2022 11:40 | Обласні новини

Фізичного вторгнення російських військ на територію Дніпропетровської області немає. Працює оперативний штаб. На території регіону розгортають блокпости. Ситуація під контролем, всі об’єкти критичної інфраструктури працюють без перебоїв. Під час брифінгу в ОДА очільник області Валентин Резніченко закликав мешканців регіону  зберігати спокій.

«Ворог хоче зламати нашу волю. Ми не дамо це зробити. Не панікуйте. Ми працюємо», – звернувся до мешканців регіону голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

В регіоні працює Оперативний штаб з питань підтримання правопорядку і забезпечення безпеки громадян на території Дніпропетровської області. Голова обласної ради Микола Лукашук повідомив, що було нанесено ракетні удари по всіх базах, які мають станції радіолокації. Це в Інгульці, Кривому Розі, Марганці, Дніпрі. Вже загашено та локалізовано пожежі в аеропорту Дніпра. До обіду будуть розгорнуті блокпости.

«Прошу всіх зберігати спокій та холодну голову. Ми спостерігаємо величезну кількість інформаційних вкидань. Йде інформаційна війна для створення паніки. Не панікувати! Ситуація у країні під контролем. Читайте офіційні джерела обласної ради та адміністрації, міськради Дніпра, Кривого Рогу та інших міст. Також читайте офіційні сторінки Нацгвардії, СБУ, ЗСУ та Нацполіції», – закликав Микола Лукашук.

Оставить комментарий

avatar
250