Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Кам’янському проводять аварійний ремонт доріг (фото)

У Кам’янському проводять аварійний ремонт доріг (фото)
16 Лют 2022 14:40 | Обласні новини

У Кам’янському виконується аварійний ремонт доріг. Саме взимку утримання шляхів потребує особливої уваги. Для ліквідації ям залучили спеціальну техніку, призначену для робіт у зимовий період та асфальтування невеликих площ за мінусової температури.

Від початку 2022 року ямковий ремонт виконано на 24 вулицях. У першу чергу ремонтують дороги, якими рухається громадський транспорт.

У цей зимовий період за рахунок підрядних організацій залучили дві спеціальні машини, які працюють за мінусових температур. Фактично це міні-асфальтні заводи на колесах, призначені для роботи до -15 градусів. Наразі працюють дві бригади. Одна на Лівому березі, після чого перейде на основні вулиці селища Романкове, друга бригада працює на вулиці Грушевського, а далі переміститься на Соцмісто та «БАМ».

У період постійних перепадів температури повітря, коли вода то тане, то замерзає, основне завдання – максимально оперативно ліквідувати ямковість на дорогах. Тому бригади працюють щодня, без вихідних. Наразі заасфальтовано 1400 квадратних метрів ям на 24 вулицях міста.

Оставить комментарий

avatar
250