Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Кривому Розі реалізують ще два великих проєкти

У Кривому Розі реалізують ще два великих проєкти
16 Лют 2022 11:40 | Обласні новини

У Кривому Розі в 2022 році реалізують ще два великих проєкти із капітального ремонту мереж зовнішнього освітлення по вулицях Січеславській та Електричній, а на дев’яти вулицях поміняють енергозатратні світильники на сучасні світлодіодні.

Цього року у місті стартували роботи по заміні зовнішнього освітлення. На одній із центральних автомагістралей Центрально-Міського району по вулиці Купріна до вулиці Кривбасівської проводиться поточний ремонт мереж зовнішнього освітлення. На ділянці протяжністю 2,5 км буде замінено 200 світильників, на сьогодні встановлено вже понад 100 сучасних LED-світильників.

Проєкт по заміні освітлення по вулиці Купріна, що є в’їзною дорогою до Кривого Рогу, є логічним продовженням реконструкції зовнішнього освітлення по вулиці Калнишевського, Лермонтова, проспекту Миру та багатьох інших проєктів, які вже реалізували, починаючи з 2015 року. В цілому, у Кривому Розі всі центральні автомагістралі отримали сучасне, якісне світлодіодне освітлення. Буквально торік засяяли по-новому вулиці Едуарда Фукса, Ракітіна, Володимира Великого, Волгоградська.

Оставить комментарий

avatar
250