Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Податківці Дніпропетровщини підбили підсумки за минулий рік

Податківці Дніпропетровщини підбили підсумки за минулий рік
15 Лют 2022 16:40 | Обласні новини

Про підсумки роботи податкової служби Дніпропетровської області за 2021 рік та першочергові завдання на поточний рік розповіла начальник Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (ГУ ДПС) Ганна Чуб.

Очільниця ГУ ДПС зазначила, що 2021 рік для податкової служби був дійсно важливим та особливим. З 01 січня 2021 року Державна податкова служба України працює як єдина юридична особа, тобто успішно завершився ще один крок реформування. І найкращим свідченням цього є показники надходжень до бюджету.

Незважаючи на карантинні умови, у минулому році платниками податків Дніпропетровщини забезпечено не тільки стабільність надходжень до бюджетів, а і динаміку зростання податків, зборів та платежів.

Протягом 2021 року до бюджетів спрямовано понад 60 млрд грн, що на 13,6 млрд грн перевищує відповідний показник 2020 року (темп росту – майже 129 %), у тому числі:

Продовжуючи тему бюджетних надходжень Ганна Чуб зазначила, що із загальної суми податків і зборів, що наповнили місцеві бюджети, збільшились і надходження до бюджету міста Дніпра.

Оставить комментарий

avatar
250