Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Юрій Корявченков: у Кривому Розі розгорнули координаційний штаб Сил Територіальної оброни Збройних сил України

Юрій Корявченков: у Кривому Розі розгорнули координаційний штаб Сил Територіальної оброни Збройних сил України
15 Лют 2022 11:40 | Обласні новини

Україна сьогодні розуміє всі поточні ризики та готова до будь-якого розвитку ситуації. Ми здатні зупинити будь-яку ескалацію в бік нашої країни та вдячні за допомогу нашим міжнародним партнерам, але розраховуємо лише на себе. Тому – надважливим є формування та розбудова сил Територіальної оброни Збройних сил України (ТрО), а також здійснення всіх необхідних дій для забезпечення їх безперебійної роботи. Про це повідомив Голова Криворізької Міської організації ПП «Слуга Народу» Юрій Корявченков.

Зокрема, задля сприяння взаємодії органів державної влади та органів місцевого самоврядування головам Обласних, Київської та Криворізької міських організації партії «Слуга Народу» було доручено створити обласні партійні штаби для координації в місцевих радах.

Так, у Кривому Розі був не тільки оперативно створений штаб, але й встановлений координаційний зв’язок зі всіма керівниками зон та районів територіальної оброни. Згідно зі статтею І Закону України «Про основи національного супротиву» ними є голови обласних, Київської міської та районних державних адміністрацій.

Оставить комментарий

avatar
250