Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Кривому Розі приймали найкращих борців з усієї України (фото)

У Кривому Розі приймали найкращих борців з усієї України (фото)
14 Лют 2022 11:40 | Обласні новини

Напередодні Дня визволення Кривого Рогу у місті відбувся ХХIІ Відкритий Всеукраїнський турнір з вільної боротьби серед юнаків та дівчат. Турнір зібрав учасників із Києва, Дніпра, Харкова, Запоріжжя, Черкас, Миколаєва, Херсону, Южне, Ізмаїлу, Кам’янського (Одеська область), Торецьку, Слов’янська (Донецька область), Українки (Київська область), Каховки, Скадовську (Херсонська область). Юні спортсмени віком до 15-16 років, всього майже 200 чоловік, виборювали першість у спортивному єдиноборстві.

Завдяки підтримці міста, у Кривому Розі збережено усі 10 ДЮСШ, успішно працюють 67 спортивних клубів та міських федерацій, в яких різними видами спорту займається понад 25 тисяч спортсменів.

У місті підтримують кращих спортсменів та їх тренерів, що прославляють Кривий Ріг на всеукраїнських та міжнародних змаганнях. Щорічні стипендії протягом 5 років отримали більше 500 спортсменів та тренерів на суму понад 5 мільйонів гривень. Разом з тим, місто багато працює над тим, щоб не лише зберегти, а й оновити спортивну інфраструктуру — капітально ремонтуємо басейни, встановлюємо спортивні майданчики, проводяться ремонти в спортзалах звичайних шкіл.

Оставить комментарий

avatar
250