Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині на хабарі спіймали директорів двох лісгоспів (фото)

На Дніпропетровщині на хабарі спіймали директорів двох лісгоспів (фото)
24 Січ 2022 12:40 | Обласні новини

На Дніпропетровщині поліцейські викрили у хабарництві директорів двох лісгоспів. Неправомірну вигоду вони отримували у вигляді карток на пальне. Задокументували корупційну діяльність керівників двох лісових господарств оперативники управління стратегічних розслідувань в Дніпропетровській області Нацполіції спільно з колегами-правоохоронцями.

За певну винагороду фігуранти обіцяли представникам приватних підприємств безперешкодне укладання договорів на придбання деревини. Неправомірну вигоду повинні були надати у вигляді карток на пальне.

Під час проведення обшуків за місцями мешкання керівників лісгоспів поліцейські вилучили 90 карток на пальне, 21 000 доларів США та 4 000 гривень.

Двом керівникам лісових господарств уже повідомили про підозру за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання їм запобіжних заходів.

Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Оставить комментарий

avatar
250