Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Юрій Корявченков: «Ми максимально залучаємо мешканців до обговорення найгостріших проблем»

Юрій Корявченков: «Ми максимально залучаємо мешканців до обговорення найгостріших проблем»
10 Січ 2022 11:40 | Обласні новини

Нові лікарні, спортивні та дитячі майданчики, центр Дія.Бізнес для підприємців – на Дніпропетровщині у Кривому Розі активно розбудовують інфраструктуру міста у рамках президентської програми «Велике будівництво».

Та чи все так виглядає переконливо? Журналісти поставили гострі та несподівані запитання Голові Криворізької Міської організації ПП «Слуга Народу» Юрію Корявченкову. В інтерв’ю він розповів про вибори, гучні відставки та «зради», а також результати роботи його команди.

Зокрема, депутат Верховної Ради зазначив, що одним з викликів стала відмова Олександра Котляра, колишнього члена команди СН та секретаря Криворізької міської ради виконувати обов’язки міського голови після загибелі Костянтина Павлова.

«Ми відкрито заявили про те, що такий вчинок — це «зрада» як команди, так і інтересів криворіжців. Надалі Олександр Котляр склав свої депутатські повноваження. Ми не допустимо, щоб дії депутатів зраджували програмі Президента та обманювали виборців, які підтримали їх на виборах», — наголосив Корявченков.

Оставить комментарий

avatar
250