Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Дніпропетровській області поліцейські викрили угруповання шахраїв

У Дніпропетровській області поліцейські викрили угруповання шахраїв
30 Гру 2021 12:40 | Обласні новини

Фіктивно працевлаштовували та отримували позики – на Дніпропетровщині поліцейські викрили угруповання шахраїв. Зловмисники ошукали 11 громадян на суму понад пів мільйона гривень. Організаторці та її трьом спільникам уже повідомлено про підозру.

Викрили учасників злочинної групи та отримали докази їхньої причетності до злочинної діяльності оперативники управління стратегічних розслідувань в Дніпропетровській області Нацполіції разом із колегами-правоохоронцями.

Як було встановлено, організувала шахрайську схему мешканка Нікополя, у спільники залучила трьох осіб. Відповідно до розробленого плану, в газетах та мережі Інтернет розміщували оголошення про прийом на роботу. Надалі отримували від громадян необхідні документи та укладали з ними фіктивні трудові договори з усіма анкетними та іншими даними. Потім на підставі отриманої інформації онлайн оформлювали на потерпілих позики у різних фінустановах.

Вчора, 28 грудня, слідчі відділення поліції № 5 Дніпровського райуправління поліції повідомили організаторці та трьом учасниками злочинної групи про підозру за ч. 4 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Оставить комментарий

avatar
250