Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Дніпропетровськгаз нагородив переможців всеукраїнської акції «100% подарунків»

Дніпропетровськгаз нагородив переможців всеукраїнської акції «100% подарунків»
28 Гру 2021 19:40 | Обласні новини

Днями завершився всеукраїнський новорічний розіграш, який проходив у 104.ua Клієнтських просторах на Дніпропетровщині. Усі 516 клієнтів АТ «Дніпропетровськгаз», які взяли участь в акції «100% подарунків», виграли гарантовані теплі презенти. Серед цінних призів також можна було виграти: смартфон, п’ять брендованих наборів (шапка та шарф) і п’ять газових сигналізаторів.

Для того, щоб стати учасником розіграшу, необхідно було: в період з 30 жовтня по 30 листопада 2021 року сплатити послугу доставки газу на суму від 500 грн; не мати боргів за попередні періоди за доставку газу; заповнити анкету учасника.

Перші шість переможців вже забрали свої цінні призи у 104.ua Клієнтських просторах Дніпропетровщини. Смартфон Samsung Galaxy дістався Валентині Порох з м. Новомосковська. Брендовані теплі набори (шапка та шарф) виграли: Віталій Швачка, м. Кам’янське; Володимир Григорчук, м. Кам’янське; Світлана Коваленко, м. Павлоград. А сигналізатори газу отримали Наталя Буцикіна з м. Нікополь та Ніна Білан з м. Кам’янське.

Оставить комментарий

avatar
250