Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Дніпропетровській області затримали потужне наркоугруповання

У Дніпропетровській області затримали потужне наркоугруповання
28 Гру 2021 13:40 | Обласні новини

Нацполіція провела масштабну спецоперацію та затримала потужне наркоугруповання на Дніпропетровщині. Понад 20 учасників злочинної групи – мешканці Кривого Рогу, які «працювали» виключно у центральній частині міста. Головним «напрямком» діяльності був збут психотропної речовини «метамфетамін». Щоденно дилери збували близько шести тисяч доз психотропу. Реалізовували з екіпажів автомобілів, які курсували містом.

До складу групи входило більше 20 осіб, кожен з учасників відповідав за свій напрямок «роботи»: організація, постачання метамфетаміну, фасування, його збут та контроль коштів. Цілодобово містом курсували п’ять «магазинів на колесах» зі збуту психотропу, які охоплювали центральні райони Кривого Рогу. «Товар» наркодилери фасували у трубочки та збували «із рук у руки».

Дії наркозбувачів суворо контролювалися «групою фізичної підтримки», до якої входили професійні спортсмени. У разі невиконання збувачами нормативів із продажу психотропу або спроби сторонніх дилерів здійснювати продаж «заборонених речовин» на їхній території вони здійснювали психологічний та фізичний тиск.

Оставить комментарий

avatar
250