Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Царичанці реконструюємо опорну школу – Валентин Резніченко

У Царичанці реконструюємо опорну школу – Валентин Резніченко
14 Чер 2019 10:30 | Обласні новини

Зберігає й утримує тепло взимку, а ще дозволяє стінам будівлі «дихати». Вентильований фасад – сучасне архітектурне рішення, яке втілюють у Царичанській опорній школі. Майже 800 учнів переконані: після реконструкції у класах пануватиме затишний мікроклімат. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.  

 «На Дніпропетровщині для підростаючого покоління створюємо комфортне освітнє середовище. Наразі в області модернізуємо понад 30 шкіл. Окрема увага – інклюзивності, яскравим кольорам та енергоефективності», – наголосив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко. 

Якісно новий простір для навчання створюють у Царичанській опорній школі.  Осучаснення закладу – вперше за понад 40 років.

«Наша школа існує з 1975 року. У 2016-му в ній відбувся перший капремонт. Замінили дах, підлогу, систему опалення, вікна. Цьогоріч заклад продовжують оновлювати зовні. Сучасне освітнє середовище має бути здоровим, безпечним і привабливим. Щоб діти йшли за знаннями з бажанням і задоволенням», – сказала директорка школи Таїсія Рашевська. 

Оставить комментарий

avatar
250