Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Школяр з Дніпропетровщини став чемпіоном світу з шашок

Школяр з Дніпропетровщини став чемпіоном світу з шашок
8 Гру 2021 14:40 | Обласні новини

Школяр Андрій Блоха із Кам’янського, що на Дніпропетровщині, став чемпіоном світу з шашок-100 серед кадетів. Про це Суспільному повідомив тренер Андрія Ігор Губарєв.

За його словами, юнацький чемпіонат світу з міжнародних шашок проходив у польському місті Шклярська Поремба. На змагання зібралися представники 13 країн.

У цьому чемпіонаті в складі збірної України брали участь Кам’янчани Андрій Блоха, Максим Кривоніс (U 10) та Іван Суров (U 13).

Найкращий результат показав Андрій Блоха: у класичній програмі він виборов чемпіонський титул. Іван Суров теж у класичній програмі посів четверте місце. А Максим Кривоніс у бліці став шостим.

«За звання чемпіона світу в класичній програмі в категорії юнаків до 16 років змагалися 32 спортсмени з 11 країн світу за швейцарською системою. Свій фінішний ривок Андрій здійснив в останні два тури. У восьмому, передостанньому, турі він переміг польського спортсмена, який до цього не знав поразок і впевнено йшов до перемоги. А в останньому турі суперником спортсмена із Кам’янського був російський спортсмен. Переможна комбінація, яку провів Андрій Блоха, принесла йому омріяне золото», – розповів його тренер Ігор Губарєв.

Оставить комментарий

avatar
250