Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Зусилля фахівців служби зайнятості +мотивація безробітного = працевлаштування

Зусилля фахівців служби зайнятості +мотивація безробітного = працевлаштування
4 Гру 2021 10:40 | Обласні новини

Часто буває, що працевлаштування людини з інвалідністю стає справжньою проблемою, як для самої особи, так і його родини.

Після кількох невдалих спроб самостійно знайти роботу, мешканець Юр’ївської ОТГ Олександр Батраченко, що на Павлоградщині, звернувся за допомогою до фахівців Відділу надання соціальних послуг у Юр’ївському районі Павлоградського міськрайонного центру зайнятості.

Чоловік мав спеціальність техніка-механіка з ремонту технологічного устаткування і, не зважаючи на інвалідність, усе життя працював за фахом – слюсарем-ремонтником, слюсарем з експлуатації та ремонту підземних газопроводів.

Спілкуючись з фахівцями Дніпропетровської обласної служби зайнятості, наголошував, що роботу свою любить та бажає продовжити професійну діяльність на раніше займаній посаді.

Складність процесу працевлаштування полягала у бажанні клієнта працювати на території Жемчужненського старостинського округу Юр’ївської ОТГ – у місці свого фактичного проживання.

Відповідно до потреб безробітного спеціалісти Відділу розпочали пошук підходящої вакансії та роботодавця, який був би зацікавлений працевлаштувати до себе особу з інвалідністю.

Оставить комментарий

avatar
250