Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині викрили етнічне наркоугруповання (фото)

На Дніпропетровщині викрили етнічне наркоугруповання (фото)
3 Гру 2021 12:40 | Обласні новини

Поліцейські Дніпропетровщини викрили етнічне наркоугруповання, які щодня робили близько 150 закладок з вмістом метадону та димедролу. До злочинної групи входило одинадцять жителів Кривого Рогу, віком від 22 до 56 років.

Товар пропонували через наркокрамниці, створені в Інтернет-месенджерах, а збували виключно шляхом «закладок», як оптовими, так і дрібними партіями. Такий «бізнес приносив фігурантам понад мільйон гривень прибутку щомісяця.

Організувала «наркобізнес» 37-річна місцева мешканка. Для втілення своїх задумів вона залучила до незаконної діяльності ще десятьох місцевих мешканців, чітко розподіливши між ними обов’язки. 53-річний чоловік та його 48-річна співмешканка відповідали за фасування наркотиків. Їх 30-річний спільник виконував роль оператора, приймаючи замовлення від «клієнтів» та координуючи роботу закладчиків: 47-річного чоловіка та двох жінок, 1965 та 1981 року народження. За вивід грошей у готівку відповідав 25-річний місцевий житель, який разом з 35-річним спільником також забезпечував охорону лідерки угруповання. За постачання оптових партій «товару» фігурантам відповідав 22-річний чоловік та його 24-річна співмешканка.

Оставить комментарий

avatar
250