Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині виявляють порушників карантинних обмежень (фото)

На Дніпропетровщині виявляють порушників карантинних обмежень (фото)
26 Лис 2021 12:40 | Обласні новини

У Новомосковську Дніпропетровської области з початку карантинних обмежень поліція перевірила понад 900 суб’єктів господарювання. За виявленими порушеннями правоохоронці склали 163 адміністративні матеріали за ст. 44-3 КУпАП.

З початку введення в дію обмежень «червоного» рівня епідеміологічної небезпеки на Дніпропетровщині правоохоронці Новомосковська, спільно із працівниками Держпродспоживслужби провели понад 170 рейдів. Щоденно вони інспектують близько 20 об’єктів.

Так, з початку карантинних обмежень правоохоронці перевірили 274 заклади громадського харчування, 450 торгівельно-побутового обслуговування, 42 розважальні заклади та 157 перевізників. Виявлених порушників притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. ст. 44-3 (порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Поліція Новомосковська звертається до мешканців міста та району із порозумінням поставитись до тимчасових обмежувальних заходів, необхідних для припинення розповсюдження COVID-19.

Оставить комментарий

avatar
250