Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині створять першу в Україні програму інтегрованої реабілітації АТОвців

На Дніпропетровщині створять першу в Україні програму інтегрованої реабілітації АТОвців
13 Чер 2019 14:20 | Обласні новини

Після операції й лікування важкопораненим бійцям потрібен ще довгий період відновлення. І фізичного, і психологічного. Перша в Україні програма інтегрованої реабілітації АТОвців з’явиться на Дніпропетровщині. Створити її допоможуть литовські фахівці. Про це розповів заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Володимир Юрченко.

 «На Дніпропетровщині створили два сучасні реабілітаційні центри для наших бійців. Поправити здоров’я після повернення з війни хлопці можуть і у Литві. Так, у Друскінінкайському шпиталі за 4 роки пролікувалися понад 160 АТОвців, – зазначив заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Володимир Юрченко. – Зараз разом із литовськими партнерами працюємо над створенням програми інтегрованої реабілітації бійців. Вона діятиме спочатку на регіональному рівні, а згодом, сподіваємося, й по всій Україні».

 Програма передбачатиме об’єднання зусиль військових та цивільних медиків, фахівців із фізичної та психологічної реабілітації, додав Володимир Юрченко.

Оставить комментарий

avatar
250