Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині поблизу заповідника незаконно вирубали ліс

На Дніпропетровщині поблизу заповідника незаконно вирубали ліс
18 Лис 2021 12:40 | Обласні новини

У Новомосковську поліція відкрила кримінальне провадження за фактом вирубки дерев поблизу заповідника. У порушника вилучили вантажний автомобіль із близько десятьма кубами спиляної деревини, бензопилу й інші інструменти.

15 листопада близько опівдня дільничні офіцери поліції спільно з працівником лісництва виявили незаконну вирубку лісу поблизу державного ботанічного заказника «Балка Бандурка» у Новомосковському районі.

На місці злочину перебував чоловік, який за допомогою бензопили спилював насадження дубу та ясеня. Стовбури дерев лісоруб складав у кузов своєї вантажівки.

Для документування факту правопорушення на місце події викликали слідчо-оперативну групу. Особу чоловіка встановили — ним виявився 34-річний місцевий мешканець. Будь-яких документів на право вирубки лісових насаджень або їх транспортування чоловік не надав.

За даним фактом слідчі Новомосковського районного відділу поліції розпочали досудовий розгляд кримінального провадження за ч. 1 ст. 246 (незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України Санкція статті передбачає покарання від штрафу до позбавлення волі на строк до трьох років.

Оставить комментарий

avatar
250