Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Панно художниці з Кривого Рогу стало окрасою Залу пошани Алена Делона (фото)

Панно художниці з Кривого Рогу стало окрасою Залу пошани Алена Делона (фото)
16 Лис 2021 15:40 | Обласні новини

У Франції в Українському культурному центрі створили Залу пошани Алена Делона. Очолила арт-колекцію на честь видатного актора робота майстрині родом із Кривого Рогу, — повідомляє ТРК «Рудана» з посиланням на пресслужбу The Meloy Art.

Авторка панно – криворожанка Зоя Скоропаденко. На її картині Делона підтримують дві жінки – Бріджит Обер та Едвіг Феєр. Завдяки цим актрисам Ален Делон потрапив у кіно.

«Мене надихнули кінокомікси 1950-х років, надруковані на газетному папері, з дещо розмитим друком. Тому для створення малюнка я обрала вугілля – шляхетний первісний матеріал, який найкраще передає дух тих зображень», – розповіла Скоропаденко.

Авторка каже, що була особисто знайома з Аленом Делоном. Вони 20 років тому разом працювали над невеликим документальним фільмом. Попри поважний вік та всесвітню славу, актор був неймовірно чарівним та люб’язним із художницею.

Зоя Скоропаденко народилася 1978 року у Кривому Розі. Відома своїми картинами, скульптурами та ескізами, вже багато років живе і працює в Монако, Парижі, Токіо і Каліфорнії.

Оставить комментарий

avatar
250