Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Якою буде вартість газу на Дніпропетровщині для побутових споживачів

Якою буде вартість газу на Дніпропетровщині для побутових споживачів
29 Жов 2021 10:40 | Обласні новини

Для понад одного мільйона мешканців Дніпропетровської області ціна на природний газ залишиться незмінною до травня 2022 року і становитиме 7,99 грн за метр кубічний.

«Опалювальній сезон стартував, а разом з ним розповсюджуються чутки про те, що ціна на газ для побутових споживачів може стати захмарною. Дійсно, вартість блакитного палива на світових ринках вже досягла історичних максимумів і мало не щодня била цінові рекорди. Але ми наголошуємо, що всі наші клієнті можуть бути спокійними. Природний газ для побутових споживачів компанія постачатиме за фіксованою ціною до травня 2022 року», – повідомила директор ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» Юлія Кузьменко.

У травні поточного року компанія запропонувала побутовим споживачам два довгострокових тарифи – «Твій газ Річний» та «Твій газ Рівномірний платіж». У рамках цих пропозицій до 30 квітня 2022 року вартість ресурсу зафіксована на відмітці 7,99 грн за кубометр. Аби застрахувати себе від надмірних сум у платіжках протягом опалювального сезону, тариф «Твій газ Рівномірний платіж» підключили майже 12 тис клієнтів ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут». Найактивніше цією пропозицією скористалися домогосподарства у Кривому Розі – майже 1 700, Дніпрі – понад 1 600 та Кам’янському – більш ніж 900.

Оставить комментарий

avatar
250