Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпровському коксохімзаводі ремонтують нагрівальну піч

На Дніпровському коксохімзаводі ремонтують нагрівальну піч
26 Жов 2021 08:40 | Обласні новини

У прокатному цеху металургійного підрозділу ДКХЗ капітально ремонтують нагрівальну піч №2. На ремонт обладнання Метінвест спрямує понад 23 млн гривень.

Ремонтні роботи проводять на основній виробничій дільниці – трубозаготівельній. Під час ремонту будуть замінені зстаріли металоконструкції, газопровід, металевий та керамічний рекуператори, вогнетривка цегляна кладка. Спеціалісти встановлять нові лінзові компенсатори та інше обладнання.

«Для компанії Метінвест планомірне відновлення основного обладнання виробничих дільниць у металургійному підрозділі ДКХЗ – одне з найважливіших завдань. Ми плануємо поетапну та якісну заміну устаткування на усіх переділах виробництва. Наразі на підприємстві тривають капітальні ремонти агломашини №11 і тракту подачі палива в агломераційному цеху та оновлення повітронагрівачів двох доменних печей. Такий системний підхід сприяє стабільній та продуктивній роботі виробничих потужностей, дає можливість виробляти якісну та конкурентоспроможну продукцію, покращувати умови праці виробничого персоналу», – підкреслив генеральний директор Дніпровського КХЗ Дмитро Липпа.

Оставить комментарий

avatar
250