Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Метінвест з 1 жовтня підвищив зарплати співробітникам металургійного підрозділу Дніпровського коксохіму

Метінвест з 1 жовтня підвищив зарплати співробітникам металургійного підрозділу Дніпровського коксохіму
25 Жов 2021 08:40 | Обласні новини

Група Метінвест підвищила зарплати персоналу металургійного підрозділу ДКХЗ – після введення у вересні доплати за шкідливі умови праці та підвищення окладів з жовтня доходи металургів ДКХЗ виростуть в середньому на 15%.

У гірничо-металургійному комплексі України Група Метінвест є лідером за рівнем оплати праці. Зарплати співробітників Метінвесту на 40% перевищують середні зарплати працівників українських промислових підприємств. Метінвест утримує високий темп підвищення зарплат, щоб залучити кращих фахівців галузі і надати можливість металургам та гірникам отримувати гідний дохід в Україні.

Поточне підвищення заробітних плат співробітникам металургійного підрозділу ДКХЗ стало можливим завдяки успішній роботі металургів і гірників інших підприємств Метінвесту, які суттєво підвищили ефективність виробництва, перевиконуючи план з економічного ефекту від операційних поліпшень.

Група Метінвест має намір привести практику оплати праці персоналу металургійного підрозділу ДКХЗ до корпоративних стандартів. Ми готові та будемо й далі підвищувати рівень оплати праці, тож нашим колективним завданням залишається підвищення ефективності виробництва, виконання планових виробничих завдань із дотриманням правил охорони праці та промислової безпеки. Переглянуті розміри окладів – це підвищення соціальних гарантій працівників і збільшення частки основної заробітної плати, – розповів генеральний директор Дніпровського коксохімічного заводу Дмитро Липпа.

Оставить комментарий

avatar
250