Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині зменшилась кількість тих, хто отримує субсидію

На Дніпропетровщині зменшилась кількість тих, хто отримує субсидію
21 Жов 2021 11:40 | Обласні новини

На Дніпропетровщині, станом на 1 жовтня, отримують житлову субсидію 192 523 домогосподарств. Про це повідомила заступниця начальника відділу прийняття рішень з призначення всіх видів соціальної допомоги та компенсації Самарського району Лівобережного управління соціального захисту населення Дніпровської міської ради Ольга Мацук, передає «Суспільне. Дніпро».

«Порівняно з минулим роком кількість тих, хто отримує субсидію – трохи зменшилася. Це пов’язано з тим, що деякі господарства не звернулися у зв’язку зі змінами на перерахунок житлової субсидії . Як і раніше, для призначення субсидії необхідно подати два документи: заяву та декларацію про доходи і витрати осіб, які бажають оформити житлову субсидію», – розповіла Ольга Мацук.

За словами посадовиці, для призначення житлової субсидії з початку опалювального сезону, протягом двох місяців після початку опалювального сезону, до управління мають звернутися домогосподарства, яким житлова субсидія призначається вперше або не була автоматично призначена з травня 2021 року.

Оставить комментарий

avatar
250