Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщини за кошти платників податків модернізують школи та дитячі садочки

На Дніпропетровщини за кошти платників податків модернізують школи та дитячі садочки
20 Жов 2021 13:40 | Обласні новини

Цьогоріч у Дніпропетровській області оновлюється два десятки навчальних закладів. Ще три дитячі садочки збудовано «з нуля» і вже введено в експлуатацію.

Деякі з цих об‘єктів не бачили ремонтів десятиліттями або взагалі довгий час стояли закритими. Капітальні ремонти і будівництво закладів освіти відбувається у різних куточках Дніпропетровщини: Синельниківський, Новомосковський, Межівський, Дніпровський та інші райони. До переліку об‘єктів входять й такі, що реконструюються в рамках програми Володимира Зеленського Велике будівництвок. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

Перелік об’єктів, які вже завершено:

Наразі на фінішній прямій – капітальний ремонт дитсадка в Павлопіллі та реконструкція будівлі дитячого садка в Чкаловому. Також до кінця 2021-го очікуємо завершення реконструкції навчальних закладів у Софіївському, Кам‘янському та Нікопольському районах.

Яскраві фасади, повністю замінені покрівлі та комунікації, зони для дозвілля, ресурсні кімнати, пандуси, тактильна плитка, інклюзивні санвузли. Для дітей та педагогів створюють такі умови, в яких вони почуватимуться комфортно!

Оставить комментарий

avatar
250