Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Перетворюємо Іларіонівську опорну школу на сучасний заклад європейського зразка – Валентин Резніченко

Перетворюємо Іларіонівську опорну школу на сучасний заклад європейського зразка – Валентин Резніченко
13 Чер 2019 09:30 | Обласні новини

Іларіонівська опорна школа отримує друге життя. Півстолітній заклад осучаснює Дніпропетровська ОДА. Вже завершили термомодернізацію фасаду величезної будівлі. У розпалі – роботи всередині. Акцент – на енергоефективності та яскравих кольорах. Про це повідомив очільник області Валентин Резніченко.

 «Перетворюємо старі будівлі шкіл «радянського» зразка на енергоефективні та яскраві. Одночасно в області приводимо до ладу понад 30 навчальних закладів, – зазначив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко. – Друге життя нині отримує й Іларіонівська опорна школа. Її реконструкція – перша за понад півстоліття».

 Іларіонівська опорна школа давно потребувала оновлення. Зараз будівля найбільшого навчального закладу Синельниківського району – наче нова копійка. У школі – сучасні покрівля, вікна, утеплений яскраво-жовтий фасад.

 «Школа змінилася до невпізнанності! Була зовсім інша – стара і неприязна. Натомість тепер – у яскравих кольорах. Сюди хочеться іти, і бажання навчатися побільшало», – поділилася 11-класниця Валерія Іванчук. 

Оставить комментарий

avatar
250