Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

З аеропорту Кривого Рогу планують відкрити прямі рейси до найпопулярніших напрямків

З аеропорту Кривого Рогу планують відкрити прямі рейси до найпопулярніших напрямків
28 Вер 2021 15:40 | Обласні новини

У Міжнародному аеропорту «Кривий Ріг» пройшла презентація можливостей, які аеропорт отримав завдяки роботі міської влади – нових злітно-посадкових вогнів, обладнання та техніки з обслуговування злітно-посадкової смуги.

Завдяки модернізації аеропорту, яка проходить у рамках об’єднаної програми Вілкула та Павлова, створюються можливості для розвитку нових туристичних напрямків. Так, наприкінці 2021 року з Кривого Рогу заплановані прямі рейси до Єгипту — одного з найпопулярніших напрямків для українців.

В умовах ковідних обмежень для підвищення безпеки пасажирів важливо, щоб були організовані прямі безпересадкові рейси з аеропорту Кривого Рогу в аеропорти приймаючих країн.

Наразі налагоджені відносини з компанією «Windrose Airlines», також ведуться переговори з Wizzair щодо активізації польотів із Кривого Рогу не тільки до Києва та інших міст України, але й за кордон.

Директор Комунального підприємства «Міжнародний аеропорт «Кривий Ріг»» Ігор Лашин сказав: «Цьогоріч ми заявили про наш аеропорт. Завдяки спільним зусиллям центральної та міської влади модернізуємо аеропорт. Туроператори, зі свого боку, створюють новий напрямок. Як результат криворіжці отримають довгоочікувану можливість відвідати міста світу».

Оставить комментарий

avatar
250