Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

«Дивосвіт» – символ реформи децентралізації

«Дивосвіт» – символ реформи децентралізації
24 Вер 2021 17:40 | Обласні новини

Дивовижний світ дитинства – «Дивосвіт» – таку надзвичайно красиву та змістовну назву отримав заклад дошкільної освіти, новозбудований та урочисто відкритий першими особами нашої держави в смт Слобожанському в 2016 році. Слобожанська громада ввійшла в історію України, як перша, яка за 25 років незалежності держави збудувала дошкільний заклад без жодної копійки державних коштів. А дитячий садок «Дивосвіт» став символом реформи децентралізації в Україні!

«Дивосвіт» – це не тільки нова територія й сучасні приміщення, величезна дружня родина дітей, батьків та педагогів. Найголовніше – це зовсім новий підхід до організації навчально-виховного процесу, що готує дітей до самореалізації в сучасному швидкоплинному вимогливому світі.

Нещодавно «Дивосвіт» відзначив свій перший ювілей – 5 років. Та за цей невеличкий час колективом закладу досягнуті вагомі результати.

Девіз роботи педагогічного колективу: «Віримо в унікальність кожної дитини, тому головними чинниками якості освітнього процесу вважаємо правильно сформований розвивальний життєвий простір, де реалізується освітній процес». Соціалізуючий освітній простір КЗ «ДНЗ № 4 «Дивосвіт» ССР»: спортивна та музична зали; кабінет практичного психолога; 2 логопедичних кабінети; кабінет фізіотерапії; зимовий сад; ігротека; соляна кімната; комп’ютерний клас; художня майстерня; кімната психологічного розвантаження; міні-музей українського побуту «Українська світлиця»; створені на території ЗДО екологічна стежина та дорожня розмітка; метеостанція; буккросинг; LEGO-острів.

Оставить комментарий

avatar
250