Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині модернізують школи та втілюють унікальні проєкти

На Дніпропетровщині модернізують школи та втілюють унікальні проєкти
21 Вер 2021 18:40 | Обласні новини

У Дніпропетровській області оновлюють школи. Хірурги Дніпропетровщини разом із американськими колегами прооперували 30 дітей з важкими опіками. Триває масова вакцинація. В «активних парках» проходять руханки просто неба. Про основні новини тижня розповіла на публічному звіті заступниця голови ОДА Ольга Горб.

«За програмою Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» на Дніпропетровщині реконструюємо школи. Модернізуюємо і заклад у Божедарівці. У навчальному корпусі приводимо до ладу класи. У сусідній будівлі облаштовуємо житло для педагогів та кімнати дитячих гуртків», – зазначила Ольга Горб.

І додала: в оновлених класах вже проходять уроки у Сурсько-Литовській школі, дніпровських №33 та 104, Покровському ліцеї, Апостолівському та Петропавлівському навчальних закладах.

«Втілили чудовий проєкт разом із обласною дитячою лікарнею. Наші хірурги спільно з американськими колегами провели понад 40 операцій. Медики допомогли відновити рухову активність пацієнтам із важкими опіками. Співпрацю плануємо продовжувати і далі», – розповіла заступниця голови ОДА.

Оставить комментарий

avatar
250